OVER BABY DE LUXE

Zacht, praktisch en comfortabel

BDL-slaapzak

Omdat de allerkleinsten alleen het beste verdienen

De stijlvolle collectie is geschikt voor alle baby’s van 0 tot 9 maanden, en is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, roze en lichtblauw.

Vragen? neem contact op!

Zacht, praktisch en comfortabel

De allerkleinsten hebben niet veel poespas nodig. Babykleding moet zacht, praktisch en comfortabel zijn. Daarom zijn onze babykleertjes gemaakt van zachte teddystof en fijn stretchkatoen. Deze stoffen vormen perfect om het lichaampje, waardoor de pasvorm mooi blijft. In onze Baby de Luxe kleding zitten geen labels, omdat deze kunnen krassen of irriteren op het nog zo tere huidje. Daarom staat alle informatie erin gedrukt. 

Nooit meer het speentje kwijt

Wij hebben een handige en eenvoudige snap-on button ontwikkeld. Dit is een koordje met drukknoop waar je een speentje aan vast kunt maken. Op bijna al onze babykleertjes en een aantal accessoires zit zo’n unieke snap-on button. Zo heb je zowel thuis als onderweg altijd een speentje bij de hand. Het koordje vormt niet direct een gevaar, maar je moet je baby wel altijd onder toezicht houden. Je kunt ervoor kiezen om ‘s nachts het drukknoopje eenvoudig los te maken.

Mocht je baby geen speentje willen, is het koordje gemakkelijk van het item af te halen.

Matchen maar!

Op zoek naar accessoires die matchen met de kleding? Of naar een item dat de babykamer helemaal afmaakt? Dan hebben wij zachte en schattige accessoires voor je. Met de luxe uitstraling en de fijnste stoffen zit je met deze items altijd goed. Alles is verkrijgbaar in de keuren wit, grijs, roze en lichtblauw.

Uniek cadeau

Onze kleding en accessoires kun je natuurlijk ook cadeau doen. In een paar tellen heb jij een uniek en praktisch cadeau besteld. We weten zeker dat mama en papa daar heel blij van worden!

Slimme oplossingen!

Heel veel items uit onze collectie bevatten slimme oplossingen voor bekende problemen van ouders met kleintjes. Bekijk hier wat we voor slimme oplossingen hebben bedacht: 

Baby de Luxe productfilmpjes