VIP FANS VAN BABY DE LUXE VERTELLEN OVER HUN KLEINTJE!

WIJ INTERVIEWDEN

Kelly Weekers, de vriendin van John Ewbank

Begin dit jaar is Kelly Weekers, de verloofde van muziekproducent John Ewbank, bevallen van hun dochter Scottie. Kelly is werkzaam als Mindset Motivator & Founder Inspiratieplatform GZNDenzo en verschijnt vanwege haar expertise regelmatig op tv en in bladen. Scottie is haar eerste kindje.

Baby de Luxe sprak met haar over Scottie.

Jackie, Nick en Kristen
Jackie Schilder

Alles over mama worden en zijn!

1. Hoe heb je je voorbereid op de geboorte van je kind?

Met tips & tricks van experts, vrienden en familie. Veel geluisterd, veel gelezen en vooral vertrouwd op mijn eigen intuïtie.

2. Wat is er anders dan voor Jackie was geboren?

Alles en niets. We hadden al een rustig leven met veel structuur en regelmaat, zijn geen feestbeesten. De komst van een kindje past daar heel natuurlijk in, omdat we niet ineens van alles hoeven te laten. Maar ja, een baby is een baby. Ineens heb je weinig tot geen tijd voor jezelf, weinig slaap en altijd je kleintje om je heen. Soms best pittig, maar alle clichés zijn waar; het is het mooiste wat er is en je krijgt er enorm veel voor terug!

3. Wat had je verwacht en wat verrast je nu het meest?

ONTBREEKT!

4. Wat is het leukste kledingstuk of accessoire dat/ die je hebt gekregen en van wie?

Een naamarmbandje van Scottie’s opa en oma (van mijn ouders) en een enkelbandje voor Scottie en mijzelf van mijn opa en oma (haar overgrootouders).

5. Krijg je ook kleding van fans? Zo ja, wat?

Nee, tot op heden nog niet, haha. Soms wel brieven.

6. Welke kledingstukken koop je zelf graag voor je kindje en waarom? En waar let je dan op?

Comfort is voor mij het allerbelangrijkste! Een hippe outfit die haar niet lekker zit, zal ik haar nooit aandoen. Ik ben echt van de kruippakjes. Makkelijk aan en uit te krijgen en Scottie vindt ze heerlijk!

7. Welk babykledingitem doe je nooit meer weg? 

Haar eerste pakje en eerste paar schoentjes. Voor later een mooie reminder om te zien hoe klein ze ooit was.

8. Wat zijn de grootste babykledingfouten die je hebt gemaakt?

Iets kopen wat er leuk uitziet, maar totaal niet handig is voor een kleine baby. Die moet je namelijk 10 x per dag verschonen. Nooit meer! Oh ja, babyschoenen voor de allerkleinsten is ook echt onzin. Je moet het voetje van je kind praktisch breken om die aan te krijgen. Ga ik ook nooit meer kopen, hahaha ….. Dat zijn van die dingen die je bij een eerste leert.

9. Je hebt kleding van Baby de Luxe ontvangen. Wat vinden jij en je kindje hiervan? Hoe merk je dat je kindje het fijn vindt om Baby de Luxe te dragen?

Het is klassiek, comfortabel en super praktisch. Precies wat ik fijn vind voor Scottie. De stofjes zijn heerlijk soepel, dus zowel overdag als ‘s nachts is het voor haar heerlijk om te dragen. Met jullie items heb ik geen ruzie met haar, tijdens het aankleden. Dát is een verademing op zich!

10. Je hebt vast enorm veel geleerd op het gebied van kleding voor je baby. Wat kan jij andere jonge (aanstaande) ouders meegeven als het op babykleding aankomt?

Koop niet te veel! Je krijgt onwijs veel en daarnaast krijg je echt een voorkeur voor items die je het fijnst vindt voor je kindje. Je komt echt wel het huis uit nadat de kleine er is. Dus mocht je iets missen, dan kan je het altijd nog bij de babywinkel kopen. Ook kan je bij je vriendinnen rondvragen. Ik heb hele leuke items gekregen van een vriendinnetje waar Scottie superblij mee was. Ze groeien er binnen no time uit, dus deze tweedehandsjes zijn echt als nieuw!

11. Aan wie wil jij het assortiment van Baby de Luxe cadeau doen? En waarom?

Aan mijn vriendin Kristina Bozilovic die in september haar dochtertje verwacht. Kleine Norah heeft lang op zich laten wachten en ik ben daarom extra blij en trots op Kristina hoe ze het allemaal doet. Zij, en de kleine prinses, verdienen deze heerlijke luxe items.

MELD JE AAN ALS VIP