VIP FANS VAN BABY DE LUXE VERTELLEN OVER HUN KLEINTJE!

ONS EERSTE INTWERVIEW WAS MET

Kirsten de vrouw van Nick Schilder

Nick Schilder en zijn vrouw Kirsten hebben in maart hun derde kindje gekregen. Hun dochtertje Jackie! Kirsten en Nick zijn fan van Baby de Luxe en waren bereid om door ons geïnterviewd te worden. Hoe leuk!

En als VIP Member mag jij dit exclusieve interview lezen!

Jackie, Nick en Kristen
Jackie Schilder

Alles over mama worden en zijn!

1. Hoe heb je je voorbereid op de geboorte van je kind?

Omdat Jackie ons derde kindje is, kon ik een beetje inschatten wat mij te wachten zou staan na de bevalling. Zo ben ik, in de weken voor mijn uitgerekende datum, ‘s avonds zo vroeg mogelijk naar bed gegaan. En heb ik ervoor gezorgd dat alles wat ik voorafgaand kon voorbereiden gedaan was. De geboortekaartjes lagen zo goed als klaar, de enveloppen waren voorzien van adressen, de postzegels zaten op het juiste plekje en alles was tot in detail geregeld voor het kraamfeest.

2. Wat is er anders dan voor Jackie was geboren?

Er is niet zo veel anders bij Jackie dan bij Nikki en Julian. Het enige verschil is dat zowel Nick als ik wisten wat ons, tijdens en na de bevalling, te wachten zou staan.

3. Wat had je verwacht en wat verrast je nu het meest?

Het feit dat Jackie al erg snel vrijwel doorsliep heeft mij aangenaam verrast.

4. Wat is het leukste kledingstuk of accessoire dat/ die je hebt gekregen en van wie?

Ik heb van mijn vriendinnen tijdens mijn babyshower een draagdoek van Artipoppe gekregen. Deze is niet alleen supermooi, hij is ook heel handig in gebruik. De Sleepyhead was voor mij ook helemaal nieuw. Deze gebruiken we dagelijks.

5. Krijg je ook kleding van fans? Zo ja, wat?

Wij hebben veel cadeautjes van fans gekregen. Vooral rompertjes met daarop “I ❤ my daddy”. Altijd leuk natuurlijk!

6. Welke kledingstukken koop je zelf graag voor je kindje en waarom? En waar let je dan op?

Ik heb nog niet veel zelf gekocht voor Jackie. We hebben ontzettend veel gekregen. Ik let er zelf altijd op dat de kleding voor de kinderen comfortabel zit en lekker zacht is.

7. Welk babykledingitem doe je nooit meer weg? 

Van mijn ouders kreeg ik een jurkje dat ik als pasgeboren baby heb gedragen. Deze heeft Jackie ook aan gehad! Die gaan we dan ook zeker inlijsten en bewaren. En wie weet kan ik hem ooit zelf nog aan mijn kleindochter geven.

8. Wat zijn de grootste babykledingfouten die je hebt gemaakt?

Ik heb eens een jurkje gekocht voor Nikki met een prachtige grote strik op de rug. Die heeft ze nooit gedragen, want ze kon gewoon echt niet lekker liggen.

9. Je hebt kleding van Baby de Luxe ontvangen. Wat vinden jij en je kindje hiervan? Hoe merk je dat je kindje het fijn vindt om Baby de Luxe te dragen?

Kleding van Baby de Luxe is niet alleen comfortabel, het ziet er ook ontzettend leuk uit. Omdat het zo zacht is laat ik het stiekem ook wel eens aan als pyjamaatje. Er zit echter wel een nadeel aan…. Jackie draagt het zo vaak, dat veel andere nieuwe pakjes te klein zijn en nog ongedragen in de kast liggen ☺.

10. Je hebt vast enorm veel geleerd op het gebied van kleding voor je baby. Wat kan jij andere jonge (aanstaande) ouders meegeven als het op babykleding aankomt?

Koop de kleding voor je kindje een beetje op de groei. Dat deed ik dus niet. Ik kocht Nikki’s kleertjes in de maat die zij op dat moment droeg. Totaal niet functioneel, aangezien baby’s supersnel groeien en al snel hun kleertjes niet meer passen.

11. Aan wie wil jij het assortiment van Baby de Luxe cadeau doen? En waarom?

Eén van mijn beste vriendinnen is 6 weken eerder bevallen van haar eerste kindje. Ik zou haar erg graag kennis willen laten maken met Baby de Luxe. Helemaal omdat jullie kleding binnenkort ook in de maat 6-9 maanden te verkrijgen is!

MELD JE AAN ALS VIP